Hej! Här är dagens rekommendation Med Vänliga Hälsningar / Best Regards Niclas Jacobsson Säljare Mellan [id:image001.png@01D32713.2144DF60] Tel.: +46 (0)70-5502132 E-mail: niclas.jacobsson@swixsport.se BRAV Sweden AB Björnnäsbacken 15, 115 42 Stockholm Sweden. Tel: +46 (0)647 66 56 00 www.brav.com [BRAV] Från: Kjersti Wadahl Skickat: den 22 februari 2019 11:38 Till: Johan Eriksson <Johan.eriksson@vasaloppet.se>; Karin Hammarstrom <Karin.hammarstrom@vasaloppet.se>; Lars Ingels <lars.ingels@telia.com>; Lena Sundqvist <Lena.sundqvist@vasaloppet.se>; Maria Ljung <Maria.Ljung@vasaloppet.se>; Mikael Andersson <mikael.andersson@swixsport.se>; Niclas Jacobsson <Niclas.Jacobsson@swixsport.se>; Per Thunberg <per.thunberg@swixsport.se>; stock.vasaloppet.salen@stadium.se; Tommy Höglund <Tommy.Hoglund@vasaloppet.se>; Simon.gromer@vasaloppet.se; Gabriel.jansson@vasaloppet.se; Per.kallgren@vasaloppet.se; camilla.hansson@vasaloppet.se; maria.lundin@salensif.se; andersson.lars@live.se Kopia: Henrik Johnsen <H.Johnsen@brav.com>; Therese Engen <T.Engen@brav.com>; Emelie Viberg <E.Viberg@brav.com>; Niclas Jacobsson <Niclas.Jacobsson@swixsport.se>; Siri Sandvik <s.sandvik@brav.com>; Raymond Andersen <R.Andersen@brav.com> Ämne: Re: Vallatips inför Kortvasan 2019 Hei. Her er vallatips for Tjejvasan lørdag og alle TV-plakater. Smøretipset på våre nettsider vil bli oppdatert så snart de siste har startet i Kortvasan, ca. kl. 12.45. Med vennlig hilsen / Best regards, Kjersti Wadahl Graphic Design Tel.: +47 97524463 E-mail: k.wadahl@brav.nok.wadahl@brav.no> [id:image001.png@01D32713.2144DF60] BRAV NORWAY AS Blåswixvegen 5, N-2624 Lillehammer, Norway. P.O. Box 814, N-2626 Lillehammer, Norway. Tel.: (+47) 61 22 21 00 www.brav.com [http://vallatips.nu/wp-content/uploads/2019/02/DA4321FC-5386-47F3-8370-35169EC84FA41.png]

doc icon5-Tjejvasan-22.02.19.-Swix-flour-fri.docx
pdf icon5-Tjejvasan-22.02.19.-Swix-flour-fri.pdf
doc icon5-Tjejvasan-22.02.19-Swix.docx
pdf icon5-Tjejvasan-22.02.19-Swix.pdf







doc icon5-Tjejvasan-22.02.19.-Swix-flour-fri.docx
pdf icon5-Tjejvasan-22.02.19.-Swix-flour-fri.pdf
doc icon5-Tjejvasan-22.02.19-Swix.docx
pdf icon5-Tjejvasan-22.02.19-Swix.pdf